Speelgoed en Inrichting


kinderopvang.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Speelgoed en Inrichting
Cats & Zn.
Cats-wesco schoolleverancier
http://www.wesco.nl

De Tol
De Tol
http://www.de-tol.nl

Heutink
Als toonaangevend leverancier voor het onderwijs bieden wij ook op ict-gebied een enorm breed assortiment. heutink ict staat vooral bekend als leverancier van complete, hoogwaardige netwerken waarmee u zorgeloos kunt werken. maar we doen meer. we ontwikkelen zelf inspirerende producten en zijn leverancier van bijna alles wat er op ict gebied te leveren valt. maar dan? hoe zet u ict planmatig in in de lessen? ook daar heeft heutink ict aan gedacht. wij helpen u graag om ict op een verantwoorde manier in te zetten.
http://www.heutink-ict.nl

Hot Yellow
Online verkoop van kinderbedden, speelgoed, pluche en heel veel meer.
http://www.hot-yellow.com/

JunkTrunk speelmeubelen
JunkTrunk kindermeubels - speel- en opbergplek in één De vloer altijd bezaaid met speelgoed? JunkTrunk speelmeubels bieden hiervoor de oplossing. JunkTrunk speelmeubels zijn speciaal ontwikkelde kindermeubelen voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Een JunkTrunk is twee in één: een vaste speelplek voor de kinderen, een vaste opbergplek voor hun speelgoed. De eigenzinnige naam JunkTrunk, letterlijk vertaald “rommel-koffer” of “rommel-kist”, (be)dekt de lading volledig. JunkTrunk kindermeubels zijn van degelijk en goed nieuw hout. Lees meer over kindermeubels hout. Kindermeubels voor alle leeftijden! JunkTrunks zijn top kwaliteit kindermeubels met een unieke maatvoering. JunkTrunks hebben precies de goede maat voor kinderen van 3 tot 12 jaar. De zithoogte van een JunkTrunk kinderstoel of krukje is namelijk geen 30 maar 40 cm, de kinder meubels tafel heeft een hoogte van 60/65 cm! Staan, zitten, hangen, liggen; zo spelen kinderen en dat kan allemaal op en om een JunkTrunk. Ook een volwassene kan zitten aan een JunkTrunk, het is geen poppenmeubel. Opgeruimd staat netjes – opberg kindertafel Op het opengeklapte tafelblad kunnen de kinderen lekker hun gang gaan. Klaar met spelen? Schuif het speelgoed terug in de bak van de kindertafel, klap de speelbladen van de kindertafel dicht en opgeruimd staat netjes. Door deze vondst zijn JunkTrunk kindermeubels ideaal voor het spelen met tekenmaterialen, Lego, Kapla, Playmobil, Knex, Lego Technics, Barbies, Duplo enzovoorts. Een JunkTrunk is de oplossing voor de speelhoek thuis, in speel-o-theken, bibliotheken, showrooms, winkels, de thuisopvang, de naschoolse opvang, of in de wachtruimte bij dokter, tandarts of ziekenhuis.
http://www.junktrunk.nl

KPW Kindermeubels
Wij zijn trots onze grote collectie houten KPW kindermeubelen aan u te mogen presenteren. De kwaliteit van onze kindermeubelen van beuken hout zijn uitstekend te noemen en staan voor een lange levensduur.\r\n\r\nKPW Kindermeubels zijn tevens zeer geschikt voor professioneel gebruik\r\n\r\nWij hebben deze kindermeubelen dan ook speciaal geselecteerd voor de wachtruimtes van Ziekenhuizen, Huisartsen, Tandartsen, Peuterspeelzalen, Kinderdagverblijven en kleuterscholen.\r\n\r\nLange levensduur en veilig\r\n\r\nDe materialen welke zijn gebruikt voor onze kindermeubeltjes zijn van hoogwaardige kwaliteit en veilig. Wij hebben een groot assortiment kwaliteit kindermeubels, van klassiek tot modern en u kunt kiezen uit verschillende combinaties.\r\n\r\nVolledig gemonteerd geleverd\r\n\r\nOnze kindermeubelen worden volledig gemonteerd aan u geleverd, behalve de kindertafels, hier dient u enkel nog de tafelpoten onder te monteren middels een snelle simpele handeling.\r\n\r\nU zult gegarandeerd slagen. Kijkt u gerust rond en vraag ons om meer informatie als u dat wenst.\r\n
http://www.kpw-europe.com/Webwinkel-Category-561478/Kindermeubelen.html

Kek
Kek
http://www.kekonline.nl

Kinderdagverblijven
Kinderdagvrblijven we kunnen niet meer zonder.
http://informatief.weebly.com/kinderdagverblijven.html

Kinderopvangspelen
Kinderopvangspelen
http://www.kinderopvangspelen.nl/

Kinderspel - LEGO Speeltafels
Kinderspel® is de officiële Benelux importeur van de LEGO Speeltafels & PlayArea producten. Wij zijn gespecialiseerd in de inrichting van kinderdagverblijf, de kinderopvang alsmede het kleuter- en basisonderwijs. Tevens distribueren wij de LEGO Education productlijn: een assortiment van leerzaam en educatief speelgoed voor de kinderopvang en het basisonderwijs. Tevens treft u in ons leveringsprogramma de LEGO Soft reuze bouwstenen, het Tolo ontwikkelingsmateriaal en het 100% ecologisch duurzame PlanEducation speelgoed.
http://www.kinderspel.net

Kompan
Kompan
http://www.kompan.com

Lappset Speeltoestellen
Lappset Speeltoestellen
http://www.lappset.nl/

Liliana Poppenvilla
The wooden liliane doll's house for the regular boys and girls dolls',sgs and ce testresults.
http://www.liliane.nl

Montan Lago Groep B.V.
Persoonlijk contact, deskundig advies en goede service staan bij montan-lago hoog in het vaandel. of het nu gaat over meubilair, ict behoeften zoals software, netwerkbekabeling, computersystemen, beheer en support, opleidingen, educatieve software of schoolboeken. met al uw onderwijsvragen bent u bij ons aan het goede adres. montan-lago, uw totaalpartner op onderwijsgebied.
http://www.montan-lago.nl

Nienhuis
Nienhuis
http://www.nienhuis.nl

Nijha Speeltoestellen
Nijha Speeltoestellen
http://www.nijha.nl

Sicuro
Speeltoestellen van plan tot plaatsing: maken, repareren, inspecteren houten en metalen speeltoestellen. leveren en leggen gecertificeerde valdempende ondergronden zoals kunstgras en rubbertegels.
http://www.sicuro.nl

Speelgoed Vh Jaar
Speelgoed van het jaar
http://www.speelgoedvanhetjaar.nl

Speeltafelwinkel
Speeltafelwinkel is in de Benelux de grootste importeur van kinderspeeltafels voor de kinderspeelhoek, wachtruimtes, showrooms, de kinderopvang en het basisonderwijs. Wij zijn onder andere de officiële importeur van de fameuze LEGO® Speeltafels, LEGO Soft Reuze Bouwsten en LEGO DUPLO® Speelwanden. Ook tal van andere merken speeltafels voeren wij ten behoeve van de inrichting van peuterspeelzalen, kinderdagverblijven, BSO en primair onderwijs.
http://www.speeltafelwinkel.nl

Kinderopvangspeelgoed
Kinderopvang speelgoed levert speelgoed en kindermeubels aan kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang(bso), peuterspeelzalen en scholen
http://www.kinderopvangspeelgoed.nl/

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid